Lisa van der Heijden
Community Adviseur

"A (wo)man has no ears for that to which experience has given him no access"

Over Mij

Als Community Adviseur bij INSPIR8ION bekijk ik werkzaamheden van organisaties in bredere context. Over organisatiegrenzen heen kijkend naar een ecosysteem dat zich inzet voor hetzelfde onderwerp of dezelfde thematiek. Zowel tussen organisaties als binnen de organisatie zoek ik naar verbinding, zorg ik voor draagvlak en zoek ik naar de gedeelde noemer om alle partijen op gang te helpen en met elkaar te laten samenwerken. Kennis en ervaring met meerdere partijen delen, afkomstig uit verschillende sectoren. In mijn rol als adviseur werk ik samen met zowel publieke als private organisaties en kennis- en onderwijsinstellingen. Mensen samenbrengen, de hoofdlijnen uitzetten en gezamenlijk de strategie bepalen behoren bij mijn werkzaamheden. Als community adviseur weet ik welke beleidsagenda’s relevant zijn, begrijp ik de materie, kan ik bestaande netwerken doorgronden en bouw ik mee aan de netwerken en ecosystemen van de toekomst.  Ik ben ervan overtuigd dat veel maatschappelijke vraagstukken met elkaar te maken hebben en dat de oplossing van vandaag niet toereikend zijn. Naar mijn mening zullen de vier bestuurslagen (Europa, Rijk, provincies en gemeenten) meer intensief moeten samenwerken om echte oplossingen te bieden aan burgers en bedrijven. In deze is de praktijk leidend en niet de politieke agenda. 

  Gedreven door het creëren van maatschappelijke meerwaarde zet ik mij graag in om mensen te helpen en deze wereld iedere dag een stukje mooier te maken. Niet door het inzetten van tradionele management modellen of community methodieken, maar door echt in contact te treden met diverse doelgroepen, netwerken en ecosystemen met een focus op de inhoud van een van onze thema's. Ik daag hierin graag de status quo uit door mijn frisse blik en kijk op het leven.  Ik zoek graag naar de grenzen van de mogelijkheden of onmogelijkheden en daarbinnen creër ik speelruimte om met elkaar aan de slag te kunnen. Ik ben een denker én een doener. Van het schrijven van plannen tot het implementeren in de praktijk.  Ik neem betrokkenen mee op weg naar het doel, enthousiasmeer collega’s en stakeholders in het bereiken daarvan en zorg voor de juiste positionering bij evenementen, off- en online. Met nieuwsgierigheid, enthousiasme, daadkracht en passie voor het publieke domein vervul ik mijn opdrachten.

Persoonlijke Interesses
politiek
biologie
vitaliteit
musicals
Crossfit

Scroll naar boven

Mijn Expertise

ADVIES

Scroll naar boven

Mijn werk draagt bij aan de volgende
Sustainable Development Goals

Scroll naar boven

Mijn Werk

Flying Forward 2020 (FF2020)

Flying Forward 2020 is een driejarig gezamenlijk onderzoeksproject dat een nieuw Urban Air Mobility (UAM)-ecosysteem zal ontwikkelen in lijn met de Digital Government Transformation (DGT) van Europese landen, dat zich richt op het opnemen van UAM in de geospatiale data-infrastructuur van steden.

Scroll naar boven

Neem contact met mij op

Scroll naar boven