Arthur Dallau
ALGEMEEN DIRECTEUR 

"In the world of algorithms, hashtags and followers, know the true importance of human connection."

Over Mij

Als oprichter en Algemeen Directeur van en bij INSPIR8ION richt ik mij voornamelijk op de langetermijnstrategie van de organiatie, conceptontwikkeling, business development en het opzetten van nieuwe netwerken over de grenzen van organisaties en sectoren heen. Door mijn jarenlange ervaring als directeur-bestuurder binnen de Nederlandse overheid heb ik zowel in Nederland, Europa als de wereld veel ervaring opgedaan, een groot netwerk opgebouwd en mogen werken (en werk ik nog steeds) met de meest briljante denkers en vakkundige doeners. Uiteindelijk telt voor mij enkel de daadwerkelijke impact van mijn of gezamenlijke acties.  Om dit te bereiken help ik bestuurders, directeuren en managers om hun rol zo effectief te vervullen in complexe contexten vol belangen, relaties en een grote diversiteit aan inhoudelijke thema's. Het zien van de horizontale verbanden tussen mensen, organisaties, inhoud, technologie en netwerken en dat vertalen naar samenhangende concepten, methodieken en te creëren waarde is waar ik bekend om sta. Altijd met gevoel voor de mens achter de medewerker, een vleugje Rotterdamse humor en een gezond relativerinsgvermogen. 

Als ervaren verandermanager ga ik geen uitdaging uit de weg en ben ik altijd op zoek naar nieuwe maatschappelijke uitdagingen. Met mijn non-nonsense en hands-on mentaliteit transformeer ik organisaties en netwerken en zet ik nieuwe ecosystemen op. Abstracte visies vertaal ik naar een innovatieve strategieën, begrijpelijke uitgangspunten en concrete resultaten in de praktijk. Met passie, plezier, persoonlijk contact en extreme klantgerichtheid vervul ik mijn opdrachten. Het verbinden van mensen binnen organisaties en over de grenzen van organisaties en landen heen met een gezonde dosis positieve energie is mijn kernkwaliteit.

Persoonlijke Interesses
Politiek
Psychologie
Sport
Reizen
leiderschap

Scroll naar boven

Mijn Expertise

ADVIES

ONDERZOEK

Scroll naar boven

Mijn werk draagt bij aan de volgende
Sustainable Development Goals

Scroll naar boven

Mijn Werk

Citizen Card - Eurocities Knowledge Society Forum


Het ‘Citizen Card’ lab is een initiatief van het Knowledge Society Forum van Eurocities. De volgende steden waren betrokken bij het lab: Zaragoza (mentorstad, met Carlos Alocén en Ana Jiménez als sleutelfiguren die hielpen bij het bouwen van de lokale en Europese dimensie van de burgerkaart), Gijon (mentorstad), Valladolid, Porto, Bratislava, Pau , Eindhoven en Rotterdam.

        

Lees meer

Digital Government Transformation Strategy - Sint Maarten & World Bank

De Regering van Sint Maarten heeft zich gecommitteerd aan het Project Transformatie Digitale Overheid Sint Maarten. Het project wordt ondersteund door een subsidie ​​van 12 miljoen dollar van het Sint Maarten Recovery, Reconstruction and Resilience Trust Fund, beheerd door de Wereldbank. Het doel van het project is om de efficiëntie van levering en toegang tot geselecteerde openbare diensten voor burgers en bedrijven te verbeteren, evenals de veerkracht van overheidssystemen.

Chief Data Officer - ICTU in opdracht van Ministerie van BZK

Het doel van dit rapport is dan ook om deze opkomende CDO-rol te verkennen, inzichten te bieden, conclusies te trekken en aanbevelingen te doen. Alhoewel de focus in deze uiteenzetting ligt op de rol van de CDO is de inhoud tevens relevant voor bestuurders,
beleidsbepalers en collegae in de uitvoering die een datagedreven overheid willen bevorderen, met inachtneming van publieke waarden.


    

Scroll naar boven

Neem contact met mij op

Scroll naar boven