Over ons

INSPIR8ION ontleent haar naam aan het woord ‘inspiratie’. Wij geloven in mensen, hun passie, intrinsieke motivatie, eigenheid, en dat iedereen positieve energie kan brengen in bepaalde contexten of halen vanuit interacties met andere mensen. De ‘8’ in INSPIR8ION staat voor onze 8 perspectieven. Een zogeheten bril om naar mensen, organisaties, netwerken, veranderingen en transities te kijken. Een integrale aanpak die helpt om de vraag van elke willekeurige opdrachtgever nog scherper te krijgen. Op deze manier kunnen wij je snel en effectief ondersteunen in je zoektocht naar een betere toekomst zonder de menselijke factor uit te sluiten of uit het oog te verliezen.

Onze Missie

INSPIR8ION is de verbinder tussen mensen, organisaties, technologieën en inhoud over de traditionele grenzen van de overheid en het bedrijfsleven heen om een positieve impact te hebben op de samenleving door digitalisering en duurzaamheid structureel te integreren in onze aanpak en de mens centraal te stellen. 

Scroll naar boven

Onze Visie

INSPIR8ION zorgt ervoor dat beleids- en bedrijfskeuzes op het gebied van Digitalisering, Europa en Duurzaamheid naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk en de verwachtingen vanuit de samenleving van vandaag, morgen en overmorgen. Door met ons samen te werken bereik je je doelen sneller, heb je waardevolle impact, voeg je tastbare en zichtbare waarde toe aan je interne en externe belanghebbenden, creëer je draagvlak voor de lange termijn, word je onderdeel van of initieer je een ‘network of networks’ en inspireer je andere organisaties.

Scroll naar boven

Wat we doen

INSPIR8ION helpt sinds 1 juli 2016 opdrachtgevers in het publieke en private domein met het bieden van tastbare en toekomstbestendige oplossingen voor sociaal-maatschappelijke, wetenschappelijke en zakelijke uitdagingen in de 21e eeuw. Digitalisering en Duurzaamheid staan centraal in de aanpak van INSPIR8ION.

In een continu veranderende wereld zorgen wij voor verbinding tussen mensen, inhoud (leidende agenda’s), technologie en netwerken, introduceren wij nieuwe concepten, bouwen wij nieuwe of heractiveren wij bestaande ecosystemen en vertellen wij de verhalen van onze opdrachtgevers op een inspirerende manier dankzij pakkende teksten en bijpassende beelden.

INSPIR8ION biedt de volgende diensten:

ADVIES

ONDERZOEK

Scroll naar boven

Maak kennis met onze adviseurs

Ervaring, kennis en kunde

INSPIR8ION is een gespecialiseerd boutique adviesbureau met ruime ervaring binnen de publieke en private sector. Onze adviseurs hebben allen specifieke kennis, kunde en ervaring en zorgen samen voor energie, synergie en kwaliteit tijdens de uitvoering van opdrachten, het ontwikkelen van concepten en het interacteren met opdrachtgevers en hun doelgroepen.

Scroll naar boven

Adviseurs

Scroll naar boven

Neem contact met ons op als je vragen hebt of een adviseur wil spreken!

Scroll naar boven

CONNECTING THE UNCONNECTED

Contact ons

Heb je een vraag of verzoek? Neem dan contact met ons op!

Bezoekadres

Maaskade 127
3071 NK  Rotterdam
Nederland

info@inspir8ion.nl
www.inspir8ion.nl